Een eigentijdse trendgevoelige bloemenwinkel die vakmanschap, creativiteit en kwaliteit uitademt. Al 30 jaar gevestigd in winkelcentrum Zwolle-Zuid waar u gratis kunt parkeren.
U vindt bij ons een ruim assortiment: Boeketten en losse bloemen. We bieden u verder een ruime keus aan moderne en klassieke  bloemstukken, decoratie, glas- en aardewerk, zijdebloemen, rouwwerk en bruidswerk aan.

We helpen u altijd op maat. Kom kijken, U bent van harte welkom!

Door de jaren heen heeft Jan Groen zich ontpopt als een ware gastheer. Door zijn kennis weet u altijd wat u krijgt en wat u moet doen om zo optimaal mogelijk te genieten van uw aangeschafte producten. Voor de inkoop van zijn handel heeft Jan zijn eigen betrouwbare kanalen en contacten, waarin hij kiest voor kwaliteit boven kwantiteit en dit ook geleverd krijgt.
In de winkel kunt u cadeaubonnen kopen en een verrassingsabonnementen afsluiten, zo kunt u bijvoorbeeld uw vrouw, moeder of oma op afstand elke week, maand verrassen met een leuk boeket.

Jan Groen een dag afwezig? Geen probleem, door een goed samengesteld team is er altijd creativiteit en kennis in huis. Geen vraag te veel en iedere klant wordt op haar wenken bediend door dit top team!
Samen worden alle trends in de gaten gehouden en de winkel wordt daar zorgvuldig mee gevuld en aangekleed.
Hierdoor altijd ruim assortiment, keuze uit de meest exotische bloemen, bijzondere planten en niet alle-daags glaswerk. Met samengestelde boeketten en losse bloemen is er voor ieder wat wils.

Iets speciaal nodig? Vraag ernaar en het kan besteld worden.

Voor ons privacybeleid, lees hier verder.