Al vele jaren is het mogelijk om als zakelijke klant / relatie online bij ons te bestellen op rekening. Dit kan via de webshop of met een eenvoudig formulier. Hiervoor vragen wij wel om u even te registreren. Als u registratie binnen is, kunnen wij u autoriseren als zakelijke klant.  Als alle benodigde gegevens bij ons bekend zijn, verwerken wij met de grootste zorg uw bestellingen.

Mocht om wat voor reden de webshop of  het bestelformulier u beperken in het doorgeven van uw wensen, neem dan even contact met ons op.

Bent u reeds klant of wilt u zich direct registreren? Gebruik dan onze formulieren om in te loggen dan wel direct te registreren.

Inloggen

Kantoorinrichting

Wilt u planten op kantoor en wilt u weten wat planten op kantoor voor uw bedrijf kunnen betekenen, dan bent u bij Jan Groen ook op het goede adres. Een kantoorplant maakt het werk prettiger en gezonder. Kantoorplanten zorgen namelijk voor sfeer, een betere luchtkwaliteit, verminderen stress en verhogen de productiviteit van werknemer.

Wilt u meer weten over wat kantoorbeplanting op de werkplek voor u kan betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag een keer persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatie.

 

Waar en wie zijn onze zakelijke klanten?
Regionaal: in Zwolle en omgeving

Dokter, tandarts, administratiekantoor, accountants- of boekhoudkantoren, notarissen, banken, apotheken, drukkerijen, slagers, bakkers, restaurants, keukenzaken, kappers, meubelzaken, etc..